Splošni pogoji poslovanja – www.hl-trgovina.si

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine www.hl-trgovina.si . Spletna trgovina www.hl-trgovina.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.hl-trgovina.si kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.hl-trgovina.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina www.hl-trgovina.si je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo družba HL trgovina, trgovina, posredništvo in proizvodnja d.o.o., Lunačkova 17, 8233 Mirna, v nadaljevanju ponudnik, ki ima pravice za prodajo badmintonske opreme FZ Forza na področju Slovenije. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.hl-trgovina.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Cene:

Vse cene v spletni trgovini www.hl-trgovina.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene v spletni trgovini so informativne in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za nakupe opravljene preko spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa. Hkrati bo ponudnik skušal najti rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine.

Zaloga:

“Razpoložljivost: Na zalogi” ne pomeni vedno, da imamo izdelek na zalogi v našem skladišču ampak, da ga ima lahko tudi naš dobavitelj.

Plačilo

Kupec ima možnost plačila po predračunu, ki ga prejme po potrjenem naročilu z naše strani. Druga možnost – plačilo ob prevzemu trenutno ni možno.

Postopek nakupa:

Kupec izbere vrsto, barvo, velikost, količino,…. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke in pošlje naročilo.

V primeru plačila po predračunu: Ponudnik bo najkasneje naslednji delovni dan po elektronski pošti kupcu poslal predračun za naročeno blago in rok dobave. Predračun poravnate bodisi preko spletne banke ali osebno na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Ob prejemu obvestila o plačilu predračuna (bodisi s strani kupca, bodisi s strani banke) Vam izdelek pošljemo na Vaš naslov.

[V primeru plačila ob prevzetju: Ponudnik bo najkasneje naslednji delovni dan po elektronski pošti kupcu poslal potrdilo o naročilu in rok dobave. Blago bo poslano preko Pošte Slovenije na naslov kupca. Ob prevzemu na poštni enoti plačate kupnino.] Ta opcija trenutno ni možna!

Dostava:

Trenutno imate v naši spletni trgovini na izbiro dostavo preko Pošte Slovenije ali pa osebni prevzem na sedežu družbe HL Trgovina d.o.o., Lunačkova 17, 8233 Mirna

Dobava:

Potrudili se bomo, da bo rok dobave čim krajši. Izdelke, ki jih imamo na zalogi v našem skladišču (večina izdelkov), vam bomo poslali takoj, ko dobimo potrdilo o plačilu predračuna, vi pa jih prejmete najkasneje v roku 3 dni.

Vračilo blaga:

Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od pogodbe lahko uporabnik sporoči po elektronski ali klasični pošti, pri čemer se za sporočilo o odstopu od pogodbe šteje tudi vrnitev prejetega blaga ponudniku, če je blago vrnjeno v roku za odstop od pogodbe. Uporabnik mora blago vrniti ponudniku v 30 dneh po pisnem sporočilu o odstopu od pogodbe, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave), takoj ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga.

Menjava blaga:

Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu pošiljke ponudniku pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga želi zamenjati za drugo blago. Uporabnik mora nato blago vrniti ponudniku v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške ponovnega pošiljanja blaga prav tako plača uporabnik. Če ponudnik ne zmore v roku 15 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago, se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine.

POMEMBNO: Naslov za vračilo blaga je: HL trgovina d.o.o., Lunačkova 17, 8233 Mirna. Priporočamo, da za vračilo blaga uporabite dostavno službo, kjer lahko sledite pošiljko ali pa Pošto Slovenije. Blago je potrebno ustrezno pripraviti za transport (priporočamo našo embalažo oz. drugo varno embalažo), da bo oprema nazaj prišla nepoškodovana. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Napake ob naročanju:

V kolikor uporabnik ugotovi, da je ob naročanju navedel napačne podatke, naj jih čim prej sporoči ponudniku, da se jih poskusi ustrezno popraviti, pred pošiljanjem blaga.

Pravica do zasebnosti:

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom). Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani www.hl-trgovina.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Odveza odgovornosti:

Spletna trgovina www.hl-trgovina.si se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori:

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@hl-trgovina.si ali po klasični pošti na naslov:

HL trgovina d.o.o., Lunačkova 17, 8233 Mirna

Ponudnik mora v petih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno, sicer pa je zanje pristojno sodišče v kraju sedeža ponudnika.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Zadnji dodani izdelki

Archives

All entries, chronologically...

    FZ FORZA SLOVENIJA spletna trgovina

    The Latest

      More

      © 2023 FZ FORZA SLOVENIJA spletna trgovina